Tα Mυστικά για ένα Eπιτυχημένο Catering σε Εταιρικό Συνέδριο

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός ενός εταιρικού συνεδρίου ή event, με την παροχή ποιοτικών γαστρονομικών επιλογών φαγητού, έχουν tips & tricks κι εμείς σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά. Ανακαλύψτε μαζί με την Zafiris Catering τα βήματα για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης εταιρικής εκδήλωσης.


Γνωρίστε τους καλεσμένους σας

Λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων, τις διατροφικές προτιμήσεις και τις πολιτισμικές καταβολές τους, ώστε να προσφέρετε επιλογές μενού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.


Ποικιλία Επιλογών Μενού

Παρέχετε μια ποικιλία πιάτων, συμπεριλαμβανομένων χορτοφαγικών, vegan και χωρίς γλουτένη επιλογών, για να καλύψετε τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες των παρευρισκόμενων.


Ποιότητα και Φρεσκάδα

Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας, εξασφαλίζεται η δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας τα οποία θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.


Εύκολη Πρόσβαση

Βεβαιωθείτε ότι οι χώροι όπου θα προσφέρεται το φαγητό είναι εύκολα προσβάσιμοι για όλους τους συμμετέχοντες. Αναλογιστείτε τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν και διασφαλίστε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να κινηθούν άνετα και να εξυπηρετηθούν.


Συνεχής Ανατροφοδότηση με Αναψυκτικά και Σνακ

Προσφέρετε ποτά και σνακ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρείτε τους παρευρισκόμενους αναζωογονημένους και γεμάτους ενέργεια.


Διαχείριση Προϋπολογισμού

Εξισορροπήστε το πρόγραμμα τροφοδοσίας σας με τον προϋπολογισμό σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επιμεληθείτε το menu ώστε να βρείτε οικονομικά αποδοτικές αλλά νόστιμες επιλογές.


Η παροχή φαγητού και η εξαιρετική εξυπηρέτηση ενισχύει την επιτυχία του συνεδρίου σας. Εστιάζοντας στις ανάγκες των συμμετεχόντων, στα ποικίλα και ποιοτικά μενού, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και τη σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού, δημιουργείτε μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού.